Nordic Table Tennis / Japsko klubbar

Nordic Table Tennis och Japsko samarbetar med ett antal klubbar runt om i Norden. Samarbetet ser väldigt olika ut beroende på vad klubben behöver support med!

Vårt samarbetskoncept bygger på kvalité och kunskap, precis som alla delar i våra verksamheter står för. Vi vill oavsett storlek på klubben kunna erbjuda er en unik möjlighet att samarbeta med oss och ta del av vår kunskap och våra kontakter runt om i världen. Alla klubbar har olika behov och olika möjligheter, vi strävar alltid efter att hitta det perfekta samarbetet som gynnar båda parter maximalt, därför kommer varje samarbete se olika ut beroende på vad som är optimalt för just er! Hör av er med era funderingar och önskemål så ska vi jobba för att lösa det på bästa sätt. Nedan finns några exempel på vad vi kan hjälpa till med i er klubb.


Läger

Om ni är intresserade av att arrangera läger för era medlemmar i klubben så bidrar vi gärna på det sätt som passar er bäst.
Vi kan organisera hela lägret åt er, hjälpa till som tränare, eller hjälpa er att få kompetenta tränare till lägret.

Sponsring

Nordic Table Tennis i samarbete med Japsko och våra leverantörer vill gärna samarbeta med er klubb.
Är er klubb intresserade av ett samarbete? Tveka inte på att höra av er så hittar vi ett avtal som passar er!


Utbildning

Har ni en del unga tränare i klubben? Vi bidrar gärna med tränarutbildning som hjälper era tränare att växa och få mer kunskap som i sin tur leder till bättre utveckling av spelarna.
Vi hjälper gärna till att sprida kunskap om både material och teknik samt upplägg och organisation på träningarna.

Kontakter

Nordic Table Tennis har ett stort kontaktnät både med spelare, tränare och klubbar runt om i Europa och världen.
Skulle er klubb vilja skicka iväg någon spelare på en träningsvecka till någon speciell klubb eller skulle ni vilja komma i kontakt med någon specifik tränare? Vad det än gäller så har vi bra kontakter och kan hjälpa er på ett bra sätt.