Privatträning

Nordic Table Tennis erbjuder privatträning för spelare i vår träningstudio i Kallhäll, där du får chansen att jobba med en av sveriges mest meriterade tränare, Marcus Sjöberg.

Marcus Sjöberg har varit heltidstränare i över 17 år och varit förbundskapten för både Sveriges och Englands herrlandslag. Marcus hoppade av sin senaste landslagstjänst i England efter Lag-EM 2019 för att satsa helhjärtat på Nordic Table Tennis och Japsko.


Privatträning

Är du intresserad av att jobba nära en personlig tränare som är där för att hjälpa till i utvecklingen av ditt spel? Nordic Table Tennis tränare Marcus Sjöberg arrangerar privatträning i form av låda (kinaträning) med spelare i vår träningsstudio i Kallhäll.

Periodträning

Är du i Stockholm på besök eller önskar att åka till Stockholm för att utveckla ditt bordtennisspel under en period? Vi organiserar och arrangerar träning som överensstämmer med just era behov. Oavsätt spelnivå eller ålder så hjälper vi dig med det bästa upplägget för just dig!


Bokningar och priser

För mer information om upplägg, tidsbokningar och priser, vänligen kontakta oss via mejl eller telefon. Alla kontaktuppgifter finner ni under fliken "Om oss" --> "Kontakt.