Videoanalyser

Nordic Table Tennis är glada att som första bordtennisföretag i Norden erbjuda videoanalyser till privatpersoner. Att spela in och analysera sina matcher är ett väldigt effektivt sätt att se taktiska och tekniska detaljer i spelet, analysera motståndare och mycket mer.

Marcus Sjöberg som under sin tid som förbundskapten jobbade mycket med videoanalyser är ansvarig för Nordic Table Tennis analyser. Marcus har sett många positiva effekter av videoanalyser och välkomnar spelare på alla nivåer och i alla åldrar att ta del av hans kunskap.


Nordic Table Tennis erbjuder...

...spelare att få ta del av Marcus kunskap inom videoanalys. Filmerna som ni skickar in kan analyseras i tre huvudsakliga delar:


Introduktionsfilm om videoanalyser

På länken nedan kan ni se en introduktionsfilm om våra videoanalyser:
https://youtu.be/WdNIXjpgpck

Teknisk analys

Här går vi igenom tekniken i ditt spel. Vad kan förbättras, vad kan byggas vidare på och hur ska du träna för att bygga upp en ännu bättre teknik som passar just dig.

Taktisk analys

När det gäller den taktiska delen utgår vi mycket från spelaren själv, hur servar du, hur returnerar du, vad får du oftast för bollar när du gör en speciell serve eller retur. Vi kollar alltså igenom ditt spel och hjälper dig att hitta en linje i spelet som du kan bygga vidare på.

Analys av material

Vilket material spelar du med nu, vad är optimalt för din spelstil? Här analyserar vi hur du spelar och vilket material som vi tycker skulle passa dig för att få ut maximalt av ditt spel.


Våra erbjudanden

För att komma igång med videoanalyserna och att ni ska kunna prova på hur det passar er så har vi just nu en kampanj där en analys kostar 400kr (ordinarie pris 600kr)

Vill man jobba mer kontinuerligt med videoanalyser så erbjuder vi er möjligheten att skräddarsy ett paket som passar just dig! Anmäl ditt intresse i formuläret under så ringer vi upp dig och tillsammans diskuterar oss fram till ett passande upplägg.


Vad ingår i en videoanalys

Ni själva bestämmer vad ni vill att vi fokuserar på i er videoanalys, teknisk analys, taktisk analys eller analys av material. Vi kommer under en analys fokusera på tre olika moment i filmen. 

Hur går en analys till?

1) SPELA IN FILMEN

Ni filmar ert spel och eventuellt klipper ihop en film på ca 10-15 minuter. 


 2) SKICKA IN FILMEN

Skicka filmen till anton@nordictabletennis.com via WeTransfer (observera att filmens storlek ska vara under 2GB) Skriv också en förklaring av vad ni vill ha ut av analysen.


3)  ANALYS AV FILMEN

Marcus Sjöberg kommer att analysera filmen och spela in en analys till er via vårt analysprogram.


4)  TA DEL AV ANALYSEN
Vi kommer att skicka analysen till er mejl via WeTransfer. 

Boka videoanalys