Videoanalyser

Nordic Table Tennis är glada att som första bordtennisföretag i Norden erbjuda videoanalyser till privatpersoner. Att spela in och analysera sina matcher är ett väldigt effektivt sätt att se taktiska och tekniska detaljer i spelet, analysera motståndare och mycket mer.

Marcus Sjöberg som under sin tid som förbundskapten jobbade mycket med videoanalyser är ansvarig för Nordic Table Tennis analyser. Marcus har sett många positiva effekter av videoanalyser och välkomnar spelare på alla nivåer och i alla åldrar att ta del av hans kunskap.


Nordic Table Tennis erbjuder...

...spelare att få ta del av Marcus kunskap inom videoanalys. Filmer som skickas in analyseras i tre huvudsakliga delar:

Teknisk analys

Här går vi igenom tekniken i ditt spel. Vad kan förbättras, vad kan byggas vidare på och hur ska du träna för att bygga upp en ännu bättre teknik som passar just dig.

Taktisk analys

När det gäller den taktiska delen utgår vi mycket från spelaren själv, hur servar du, hur returnerar du, vad får du oftast för bollar när du gör en speciell serve eller retur. Vi kollar alltså igenom ditt spel och hjälper dig att hitta en linje i spelet som du kan bygga vidare på.

Analys av material

Vilket material spelar du med nu, vad är optimalt för din spelstil? Här analyserar vi hur du spelar och vilket material som vi tycker skulle passa dig för att få ut maximalt av ditt spel.


Våra erbjudanden

Nedan pressenterar vi förslag på upplägg av videoanalyser där man kan välja på 1, 5 eller 10 timmars videoanalys. Vi har bättre priser om man väljer fler videoanalyser och det gör vi för att effekten av fler analyser bir bättre och det blir ett mer långsiktigt och genomtänkt arbete.

Vill man jobba mer kontinuerligt med videoanalyser så erbjuder vi er möjligheten att skräddarsy ett paket som passar just dig! Anmäl ditt intresse i formuläret under så ringer vi upp dig och tillsammans diskuterar oss fram till ett passande upplägg.


1, 5 eller 10 timmar videoanalys

Vad ingår: I detta paketet ingår en, fem eller tio timmars analys av ert spel. Vi går grundligt igenom dom tre huvuddelarna (teknik, taktik, material) och skriver rapporter till dig som du mottar via mejl. Om du vill att vi fokuserar extra på något i analysen så går det självklart bra, då skriver du dina önskemål i meddelandefältet. Vid valet av fler än en timmes analys så rekomenderar vi att sprida ut tillfällena för att få maximal effekt och kunna jobba stegvis med förbättringar. När du får rapporten och har studerat den så ingår också ett 15 minuters samtal med Marcus för att få chansen att reflektera över rapporten tillsammans.

Hur vi går till väga: När betalningen av videoanalysen är insatt på vårt konto så behöver vi få tillgång till ditt analysmaterial (här finns det flera olika lösningar). Marcus analyserar ert videomaterial inom en vecka och återkommer med en rapport. När du läst igenom rapporten så finns det möjlighet till ett 15 minuters samtal där du och Marcus reflekterar över rapporten tillsammans.

Kostnad:

  • En timmes videoanalys:  800,- (800,- per analys)
  • Fem timmars videoanalys: 3000,- (600,- per analys)
  • Tio timmars videoanalys: 5000,- (500,- per analys)

Boka videoanalys