Ungdomsläger

Nordic Table Tennis startade i augusti 2013 ett projekt som kallades Team Stockholm. Det var
en elitsatsning för unga bordtennisspelare i Stockholmsområdet. Tiden går och Team Stockholm har utvecklats allt eftersom fler spelare, ledare och föräldrar fått upp ögonen för våra läger.

Eftersom att fler spelare velat delta och att projektet spridit sig runt om i Sverige så har vi nu valt att ta bort namnet Team Stockholm. Anledningen är helt enkelt att lägret inte längre bara är riktat till spelare i Stockholm.  Våra nuvarande ungdomsläger erbjuder dom mest ambitiösa spelarna möjligheten att träna och utvecklas tillsammans. Vid ett flertal tillfällen under säsongen arrangerar vi läger för spelare under 18 år. Med denna satsningen önskar vi att uppnå följande:

Samla motiverade spelare för gemensam träning
Förbereda spelarna för tuff träning med en bra teknik
Motivera spelarna till vidare satsning inom bordtennis
Utveckla spelarna tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt  

Vem kan delta?

Alla spelare som har spelat i klubb minst två år och är yngre än 18 år är välkomna att delta. 

Kvalité

Alla Nordic Table Tennis koncept bygger på kvalité, det är A och O för ett lyckat läger. Vi strävar alltid efter att ha max en tränare per 8 spelare för att alla ska få så mycket som möjligt ut av våra läger.

Vilka är tränare?

Huvudtränare för Nordic Table Tennis ungdomsläger är Marcus Sjöberg (fd förbundskapten för Sveriges och Englands herrseriorer). Hjälptränarna varierar beroende på var lägret arrangeras men vi samarbetar bara med dom bästa och flertalet nuvarande och före detta förbundskaptener brukar delta under våra läger.


Inbjudningar

Information och framtida inbjudningar till läger kommer inom kort!


Planering

Nordic Table Tennis strävar alltid efter att arrangera våra läger när det är få eller helst inga andra tävlingar och läger samtidigt. Vårt mål är att krocka så lite som möjligt med andra större evenemang så att våra deltagare kan spela så mycket pingis som möjligt.


Nedan finns planeringen för dom läger som hittills är planerade:

2023
  • Info kommer inom kort!

Övrig information

Var noga att se så att följande meddelande kommer upp när du har tryckt på skicka:  "meddelandet skickades"


Genom att skicka in anmälan så godkänner du att bilder och filmer som tas i samband med lägret får användas av oss i marknadsföringssyfte. Vill du inte att ditt barn ska synas på några bilder eller filmer så vänligen meddela det till oss under "Ditt meddelande"

Anmälan

Anmälan till Nordic Table Tennis ungdomsläger ska vara inskickad senast två veckor innan lägerstart. Våra läger blir ofta fulla väldigt snabbt, så för att säkra en plats vänligen gör er anmälan i god tid. Först till kvarn gäller.


Skulle något problem uppstå när ni fyller ut anmälan, vänligen ta kontakt med Anton Åkesson via mejl anton@nordictabletennis.com