Våra projekt

Nordic Table Tennis arrangerar träningsläger, materialkurser, utbildningar, träningsresor med mera för både äldre och yngre spelare på alla nivåer runt om i Norden. Nordic Table Tennis arrangemang har varit väldigt uppskattade och vi jobbar kontinuerligt för att utveckla våra nuvarande projekt samt starta nya!

Nedan kan ni läsa mer om projekten som vi i dagsläget arrangerar i egen regi. Utöver dessa projekt är vi flitigt använda av flertalet klubbar som vi samarbetar med runt om i Norden.

Team Stockholm
Team Stockholm är Nordic Table Tennis första lägerprojekt där vi samlar ungdommar för att träna tillsammans med landets bästa tränare.

Projektet har varit otroligt uppskattat och vi har de senaste lägerna blivit fulltecknade långt före sista anmälningsdagen. För att läsa mer om projektet Team Stockholm vänligen klicka in på fliken "Team Stockholm" under kategorin "Våra projekt".

Materialkurser
Nordic Table Tennis kommer under säsongen att arrangera materialkurser med olika inriktining. Vi kommer att försöka sprida kurserna i olika delar av landet. Under våra kurser kommer det att finnas flertalet testrack där deltagarna kan testa olika gummin och stommar för att få en djupare kunskap om hur materialet påverkar spelet.

För mer information om våra materialkurser, klicka in på fliken "kurser / utbildningar". (infon kommer när nya materialkurser finns tillgängliga)

Höstläger i Spanien
Nordic Table Tennis kommer till hösten att arrangera ett seniorläger i Spanien (Altea) för alla intresserade spelare över 20 år.

Målet med lägret är att det ska bli ett fantastiskt träningsläger kombinerat med sol, värme, god mat och härligt umgänge!

Seniorläger
Det finns ofta ett stort utbud av läger för unga spelare runt om i landet, vilket är bra såklart. Däremot tycker vi att det saknas läger och bra träningsmöjligheter för lite äldre spelare.

Nordic Table Tennis kommer under säsongen att arrangera ett antal seniorläger som är riktat mot dig som har lämnat juniortiden bakom dig. Mer information finns under fliken "seniorläger".

Sommarläger i Spanien
Nordic Table Tennis arrangerar i sommar en träningsresa till Altea (Spanien) för ungdommar. Tanken med lägret är att familjer ska kunna kombinera familjesemester med träning i världsklass för barnen. Vi bor på ett fyrstjärnigt hotell med havet som granne, tränar med några av Europas bästa tränare och avnjuter supergod mat.

För mer information om lägret i Spanien klicka på fliken "Sommarläger i Spanien" (infon kommer när nya inbjudan finns tillgänglig)