Välkomna till vårt internationella läger i Spanien

Nordic Table Tennis arrangerar i vår vårt första internationella pingisläger där du kan kombinera en semestervecka på ett fyrstjärnigt hotell precis vid havet samtidigt som det blir pingisträning i världsklass!

Under 6 dagar i mars samlas seniorspelare i Spanien för att träna och utvecklas tillsammans. Några av Europas bästa tränare är ansvariga för att göra vistelsen till det bästa och mest givande lägret i höst. Samtidigt som det kommer bli ett pingisläger i toppklass kommer även sol, bad och värme kombinerat med god mat göra upplevelsen till ert bästa bordtennisminne!

Vårt mål med lägret är att det ska hålla absolut högsta klass och oavsett nivå på deltagarna så ska ni få ut maximalt av detta lägret. I kombination med detta kommer det även att finnas tid för er att hitta på roliga saker tillsammans. Oavsett nivå kommer vi lösa så att alla får en riktigt bra träningsvecka och en fantastisk upplevelse!

Welcome to our

international camp in Spain

In the document below you can read all information about the International camp in english:

International Senior Camp in Spain 2023.pdf
 

Var och när

I Spanien cirka 6 mil norr om Alicante ligger den mycket vackra och mysiga staden Altea. Mellan den 26 mars - 1 april arrangerar vi vårens bästa pingisupplevelse just här.

För vilka

Lägret är riktat till seniospelare som är över 18 år. Allt från korpen till elitspelare är välkomna och träningen kommer delas in och anpassas efter nivå. Lägret är internationellt och dom gemensamma samlingarna kommer att hållas på engelska.


Kost och logi

Vi bor på det fyrstjärniga hotellet Cap Negret som är beläget precis vid havet och ca 700m från träningshallen. 

I priset ingår boende i dubbelrum samt helpension (frukost, lunch och middag).

Alla måltider serveras som buffé på hotellet och håller absolut högsta kvalité. Det finns enormt mycket gott att välja på.

På länken nedan kan ni läsa mer om hotellet vi bor på:
http://hotelcapnegret.es/en/

 

Veckoupplägg (preliminärt)

Söndag 26/3: Resdag! Välkomna när som helst under dagen, det kommer inte att vara någon träning idag eftersom att deltagarna kommer komma vid olika tider.

Måndag 27/3: 
Samling i receptionen vid 09.30 för gemensam gång till hallen där vi startar med en genomgång om veckan innan träningen börjar.
Träning 2 pass

Tisdag 28/3:
Träning 2 pass
Kvällsaktivitet innan middagen

Onsdag 29/3:
Träning 1 längre pass
Fri eftermiddag / kväll.

Torsdag 30/3:
Träning 2 pass
Kvällsaktivitet innan middagen

Fredag 31/3:
Träning 2 pass
Avslutningskväll

Lördag 1/4: Resdag! Välkomna att boka hemresa när som helst under dagen. Vi kommer inte att träna denna dagen.

Hall, tränare och sparring

Huvudtränare på lägret är Sveriges och Englands fd. förbundskapten, Marcus Sjöberg. Marcus är en av dom mest meriterade och mest framgångsrika tränarna i Europa dom senaste åren. Tillsammans med Marcus kommer även Sara Ramirez  (Spanien) vara med som tränare. Sara är Spaniens bästa damspelare genom tiderna och har deltagit på flera OS. Anton Åkesson som har varit huvudtränare i några av Sveriges och Norges största klubbar deltar också som tränare.

Som sparring kommer flera duktiga spelare som spelar i dom två högsta ligorna i Spanien att vara med under lägret efter behov.

Hallen ligger ca 700 meter från hotellet och är en fullstor idrottshall med 22 bord uppsatta. . Sista passet på dagarna kommer att avslutas ca 16.00. Anledningen till att vi avslutar passen tidigt på eftermiddagarna är att vi endast kan ha hallen till klockan 16.00 måndag - fredag.

 


Covid-19 information

Skulle det bi problem längre fram med nya varianter av Corona eller någon annan oförutbar händelse som tvingar oss att ställa in lägret så får ni såklart tillbaka alla pengar som betalts in för lägret (även depositionen).


Kostnad

Kostnad per deltagare: 8990 SEK / del i dubbelrum
Kostnad för medföljande: 5490 SEK / del i dubbelrum

I priset ingår följande:

 • Boende på fyrstjärningt hotell (del i dubbelrum)
 • Helpension (Frukost, Lunch och Middag)
 • Träning med några av Europas bästa tränare
 • Kinaträning eller/och sparring för alla
 • Tillkommande avgifter

 • Flygresan till Alicante (boka i tid då Alicante är ett väldigt populärt resmål och priserna höjs hela tiden)
 • Tranfer mellan Alicante flygplats och hotellet i Altea (deltagarna bokar sin egen transfer)
 • Det finns även möjlighet att bo i singelrum mot en extra avgift på 3000kr.
 • Betalning

 • Deposition på 3990 SEK per person betalas till bankgiro 5053-4759 (anmälan är giltig när depositionen är inbetald)
 • Resterande 5000 SEK (1500 SEK för medföljande) betalas in till samma bankgiro senast 2 månader innan lägret startar.
 •  

  Anmälan

  Lägret har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmälan är giltig när depositionen är betald till vårt bankgiro.

  Skulle något problem uppstå när ni fyller ut anmälan, vänligen ta kontakt med Anton Åkesson via mejl anton@nordictabletennis.com

  Var noga att se så att följande meddelande kommer upp när du har tryckt på skicka:  "meddelandet skickades"


  Information till anmälda spelare

  Flygresor: Kolla gärna in www.flygresor.se för att se om det finns några bra allternativ som passar er. Flygresor.se samlar dom flesta bolagen på ett och samma ställe.

  Transfer: Det finns många allternativ att ta sig till Altea, vi skulle rekommendera er att besöka sidan www.beniconnect.com för att se prisvärda allternativ. Det går även att hyra bil för dom som önskar, detta går att göra innan resan men även på flygplatsen.


  Har ni frågor eller funderingar tveka inte på att höra av er till oss för att få mer information