Ny information kommer 

Information nedan är om ett seniorläger som vi redan har genomfört i oktober 2022. Ny information om framtida seniorläger i Spanien kommer komma så fort vi har planerat det nya lägret. 

Välkomna till höstens bästa pingisupplevelse!

Nordic Table Tennis i samarbete med Japsko arrangerar i höst årets häftigaste pingisläger där du kan kombinera en semestervecka på ett fyrstjärnigt hotell precis vid havet samtidigt som det blir pingisträning i världsklass!

Under 6 dagar i oktober samlas seniorspelare i Spanien för att träna och utvecklas tillsammans. Några av Europas bästa tränare är ansvariga för att göra vistelsen till det bästa och mest givande lägret i höst. Samtidigt som det kommer bli ett pingisläger i toppklass kommer även sol, bad och värme kombinerat med god mat göra upplevelsen till ert bästa bordtennisminne!

Vårt mål med lägret är att det ska hålla absolut högsta klass och oavsett nivå på deltagarna så ska ni få ut maximalt av detta lägret. I kombination med detta kommer det även att finnas tid för er att hitta på roliga saker tillsammans. Oavsett nivå kommer vi lösa så att alla får en riktigt bra träningsvecka och en fantastisk upplevelse!

Welcome to our

camp in Spain

In the document below you can read all information about the camp in english:

Senior Camp in Spain Altea 2022.pdf
 

Var och när

I Spanien cirka 6 mil norr om Alicante ligger den mycket vackra och mysiga staden Altea. Mellan den 2-8 oktober arrangerar vi höstens bästa pingisupplevelse just här.

För vilka

Lägret är riktat till seniospelare som är över 18 år. Allt från korpen till elitspelare är välkomna och träningen kommer delas in och anpassas efter nivå.


Kost och logi

Vi bor på det fyrstjärniga hotellet Cap Negret som är beläget precis vid havet och ca 10 minuters gång från träningshallen. 

I priset ingår boende i dubbelrum samt helpension (frukost, lunch och middag).

Alla måltider serveras som buffé på hotellet och håller absolut högsta kvalité. Det finns enormt mycket gott att välja på.

På länken nedan kan ni läsa mer om hotellet vi bor på:
http://hotelcapnegret.es/en/

 

Veckoupplägg (preliminärt)

Söndag 2/10: Resdag! Välkomna när som helst under dagen, det kommer inte att vara någon träning idag eftersom att deltagarna kommer komma vid olika tider.

Måndag 3/10: 
Samling i receptionen vid 09.00 för gemensam gång till hallen där vi startar med en genomgång om veckan innan träningen börjar.
Träning 2 pass (ca 5 timmar)

Tisdag 4/10:
Träning 2 pass (ca 5 timmar)
Kvällsaktivitet innan middagen

Onsdag 5/10:
Träning 1 pass (ca 3,5 timmar)
Fri eftermiddag / kväll.

Torsdag 6/10:
Träning 2 pass (ca 5 timmar)
Kvällsaktivitet innan middagen

Fredag 7/10:
Träning 2 pass (ca 5 timmar)
Avslutningskväll

Lördag 8/10: Resdag! Välkomna att boka hemresa när som helst under dagen. Vi kommer inte att träna denna dagen.

Hall, tränare och sparring

Huvudtränare på lägret är Sveriges och Englands fd. förbundskapten, Marcus Sjöberg. Marcus är en av dom mest meriterade och mest framgångsrika tränarna i Europa dom senaste åren. Tillsammans med Marcus kommer även Stéphane Tradero (Frankrike) att vara med som tränare. Stéphane har jobbat med flera av dom bästa spelarna i Frankrike och på två olika center där. Även Anton Åkesson som driver Japsko och Nordic Table Tennis ihop med Marcus kommer att vara med som tränare.


Flera duktiga sparring kommer att vara med under veckan, tidigare år har bland annat Sara Ramirez (Spaniens bästa damspelare) och Paulina Vega (dubbel olympisk deltagare) varit med tillsammans med flera riktigt bra herrspelare som spelar i dom två högsta ligorna i Spanien.

Hallen ligger ca 10 minuters gång från hotellet och är en fullstor idrottshall med 22 bord uppsatta. Anledningen till att vi avslutar passen tidigt på eftermiddagarna är att vi endast kan ha hallen till klockan 16.00 måndag - fredag.

 

Nytt för i år

Nya bollar
Tidigare år har vi lånat bollar från den lokala klubben vilket har varit av blandad kvalité. I år kommer vi att ta med vita bra bollar från Sverige.


Kinaträning (låda)  / Sparring
Alla deltagare kommer få kinaträning / låda eller spela mot sparring under veckan. 

Personlig återkoppling efter lägret
Alla deltagare kommer att få en personlig återkoppling efter lägret med några individuella utvecklingsområden som vi tycker är extra viktiga för just dig att fortsätta träna på

Eget val av träningsnivå
Vi kommer i år att dela in vissa pass i två olika grupper med olika svårighetsgrad på träningarna. En träning kommer vara avsedd för spelare som har kommit lite längre i sin utveckling och den andra gruppen är avsedd för spelare som skulle behöva en mer grundlig genomgång med mer fokus på grundteknik och lite enklare övningar. Här är det helt fritt att välja vilken grupp man vill spela i och det går att byta grupp när som helst under veckan. 


Covid-19 information

Skulle det bi problem längre fram med nya varianter av Corona eller någon annan oförutbar händelse som tvingar oss att ställa in lägret så får ni såklart tillbaka alla pengar som betalts in för lägret (även depositionen).


Kostnad

Kostnad per deltagare: 7990 SEK / del i dubbelrum
Kostnad för medföljande: 4990 SEK / del i dubbelrum

I priset ingår följande:

 • Boende på fyrstjärningt hotell (del i dubbelrum)
 • Helpension (Frukost, Lunch och Middag)
 • Träning med några av Europas bästa tränare
 • Kinaträning eller/och sparring för alla
 • Tillkommande avgifter

 • Flygresan till Alicante (boka i tid då Alicante är ett väldigt populärt resmål och priserna höjs hela tiden)
 • Tranfer mellan Alicante flygplats och hotellet i Altea (deltagarna bokar sin egen transfer)
 • Det finns även möjlighet att bo i singelrum mot en extra avgift på 2000kr.
 • Betalning

 • Deposition på 3990 SEK per person betalas till bankgiro 5053-4759 (anmälan är giltig när depositionen är inbetald)
 • Resterande 4000 SEK (1000 SEK för medföljande) betalas in till samma bankgiro senast 2 månader innan lägret startar.
 •  

  Anmälan

  För att vara garanterad detta priset så är sista anmälningsdagen den 31 maj. Lägret har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmälan är giltig när depositionen är betald till vårt bankgiro.

  Skulle något problem uppstå när ni fyller ut anmälan, vänligen ta kontakt med Anton Åkesson via mejl anton@nordictabletennis.com

  Var noga att se så att följande meddelande kommer upp när du har tryckt på skicka:  "meddelandet skickades"


  Information till anmälda spelare

  Flygresor: Kolla gärna in www.flygresor.se för att se om det finns några bra allternativ som passar er. Flygresor.se samlar dom flesta bolagen på ett och samma ställe.

  Transfer: Det finns många allternativ att ta sig till Altea, vi skulle rekommendera er att besöka sidan www.beniconnect.com för att se prisvärda allternativ. Det går även att hyra bil för dom som önskar, detta går att göra innan resan men även på flygplatsen.


  Har ni frågor eller funderingar tveka inte på att höra av er till oss för att få mer information