Nordic Table Tennis har arrangerat träningsresor till Spanien årligen sedan 2018. Både ungdomar och seniorer / veteraner har tagit del av träningsresorna. Fram tills nu har vi endast arrangerat gruppresor med fri anmälan vilket har gjort att vi redan innan inbjudan skickas ut har behövt att bestämma hur upplägget ska se ut.

Men… från och med nu finns det möjlighet att skräddarsy er egen träningsresa till någon av de platser som vi erbjuder. Oavsett ålder och tidigare erfarenheter så är du välkommen att höra av dig till oss och skräddarsy ert helt egna upplägg. Är ni ett gäng pensionärer som spelar pingis en gång i veckan? Eller ett elitsatsande ungdomsgäng som siktar på att bli framtidens stjärnor? Vi hittar upplägget som passar just er perfekt!

Vi erbjuder grupper från 4 spelare och uppåt möjligheten att komma till Spanien och träna tillsammans med oss. Läs mer nedan och kontakta oss för att planera in er drömresa!

Våra Destinationer

Torrevieja

Torrevieja är en kuststad som ligger ca 5 mil söder om Alicantes flygplats. Med ca 100.000 invånare under lågsäsong och upp mot 500.000 personer under sommarmånaderna så är Torrevieja en stad i ständig rörelse. Här finns fina stränder mitt i centrum, restauranger i alla prisklasser, mängder med barer, närhet till fantastiska golfbanor, padelanläggningar, vinprovningar med mera.

Torrevieja passar perfekt för allt från mindre grupper till större grupper eftersom vi har tillgång till flera olika hallar

Passar för grupper mellan 
 4-32 spelare

Fördelar i Torrevieja:
 En levande stad året runt
Organiserad transfer t/r Alicante Flygplats
Vi kan hjälpa till med vinprovning, padel, golf, massage, restaurangbesök med mera

Nackdelar med Torrevieja:
Hallen ligger lite utanför centrum, så transport mellan hotell och hall behövs (som vi kan hjälpa till med)

Guardamar

Guardamar är en liten mysig kuststad som ligger ca 3,5 mil söder om Alicantes flygplats. Staden har ca 20.000 invånare och hallen ligger precis vid den otroligt vackra långa stranden samt nära både till centrum och strandpromenaden. Guardamar är jämfört med Torrevieja en lugnare och mindre stad med närhet till allt. Flera mysiga restauranger och barer finns inom gångavstånd samt närhet till golfbanor med mera. Hallen ligger på gångavstånd till flera olika hotell.

Passar för grupper mellan 
 15-32 spelare

Fördelar i Guardamar:
 Gångavstånd till allt
 Hallen ligger precis vid stranden
 Organiserad transfer t/r Alicante Flygplats
Vi kan hjälpa till med vinprovning, padel, golf, massage, restaurangbesök med mera

Nackdelar med Guardamar:
Mindre utbud av restauranger, barer samt aktiviteter jämfört med Torrevieja som är en betydligt större stad.

Altea

Altea är en kuststad som ligger ca 7 mil norr om Alicantes flygplats, med ca 25.000 invånare. Altea är en väldigt vacker lugn stad.

Altea passar perfekt för större grupper som vill ha enkelheten och ett helhetskoncept på sin träningsresa i Spanien. Vi har kontakt med ett fyrstjärnigt hotell som ligger precis vid havet, frukost, lunch, middag äts på hotellet i form av en toppen-buffé samt att det är gångavstånd mellan hallen och hotellet.

Passar för grupper mellan 
 24-40 spelare

Fördelar i Altea:
 En helhetslösning för större grupper
Ett väldigt fint hotell med bra pool-område

Nackdelar med Altea:
Dyrare upplägg
Vi kan ej hjälpa till med transfer samt har betydligt svårare att hjälpa till med andra aktiviteter.

Fundera på följande innan ni kontaktar oss

Nedanför finns några saker som vi skulle behöva information om från er för att kunna skräddarsy er resa på bästa möjliga sätt. Det är självklart inte lätt att veta exakt hur ni vill att upplägget ska se ut, men desto mer information vi får ju enklare är det för oss att komma med en prisuppgift till er.

Flera av hallarna har vi endast tillgång i fram till 16.00. Detta gör att det blir tight mellan träningarna om man väljer att köra två pass om dagen. Därför har många av grupperna valt att endast träna förmiddagen (2-3 timmar). Detta frigör också tid till att ha hela eftermiddagen ledig till andra aktiviteter samt sol och bad.

Destination

Välj den destinationen som lockar er mest. Vi har flera alternativ att välja mellan.

Antal dagar

Välj längd på er träningsresa efter egna önskemål. Weekend eller längre.

Boende

Bestäm boende efter egna önskemål och prisklass. Vi hjälper er gärna.

Träning

Bestäm antal träningar samt längden på passen helt efter era egna önskemål.

Tränare/Sparring

Bestäm hur många tränare / sparring ni vill ska vara med under er vistelse.

Andra aktiviteter

Njut av egna aktiviteter så som golf, strandhäng, vinprovning och mycket mer.

Kontakta oss

Fyll i informationen nedan så återkommer vi med ett uppskattat pris på er drömresa

Är det något annat ni önskar att tillägga?